Workshops & Trainingen

N8 heeft workshops en trainingen op diverse gebieden geïnitieerd. Als u interesse heeft om in uw organisatie een workshop of training te organiseren, kunt u de hulp van N8 inschakelen.

 

Cases

Workshop N8access

Nederland telt ca. 1,5 miljoen doven/slechthorenden en ca. 350.000 blinden/ slechtzienden. Internationaal gezien zijn Nederlandse musea een stuk minder ver op het gebied van toegankelijkheid voor mensen met een beperking. N8 vindt het belangrijk om samen met de Amsterdamse musea voor deze doelgroepen de toegang tot kunst en cultuur te vergroten. Op Museumnacht 2013 organiseerde N8 een tour in Nederlandse Gebarentaal (NGT) voor dove jongeren. Daaropvolgend organiseerde N8 in februari 2014 een workshop over de toegankelijkheid van Amsterdamse musea in Foam. Lees meer

Workshop blogging

De n8 heeft de kennis van het bloggen transparant gemaakt bij de workshop ‘blogging’ - Nowhere Amsterdam. Lees meer
Producten

Brainstorm

Aan de hand van een specifieke of algemene vraag kan N8 ingeschakeld worden voor het opzetten, leiden en/of voeren van een brainstorm.
Lees meer

Social media advies

Een twee uur durende workshop waarin het gebruik van social media door musea centraal staat.
Lees meer

Focus groep

Wanneer er voor een bepaald project behoefte is aan een specifieke groep jongeren, kan N8 deze focusgroep uit n8pro'ers samenstellen.
Lees meer

Secret Shopper

Bij het ontwikkelen van een nieuwe tentoonstelling, rondleiding of bij educatiemateriaal, kunnen ‘secret shoppers’ worden ingezet.
Lees meer

Programmering

Naast het geven van advies kan ook een team worden gevormd voor het samenstellen en produceren van een specifiek programma.
Lees meer